Antalya Havalimanı Kumluca Transfer

Vip SZY > Transfer Hizmeti > Antalya Havalimanı Kumluca Transfer
Antalya Havalimanı Kumluca Transfer

Tatil için Kumluca bölgesindeki otellerde rezervasyon yaptıran, yerli ve yabancı turistler Antalya havalimanına geldiklerinde transfer firmalarından ulaşım hizmeti alabiliyorlar. Antalya havalimanı Kumluca transfer hizmetleri için firmaların internet siteleri üzerinden rezervasyon yapabiliyorsunuz.

Firmalar, sitelerinde, transfer ücretleri, araç türleri gibi farklı konularda bilgi veriyorlar. Bu bilgilerden faydalanarak, bütçenize göre transfer araç ve türünü seçebilirsiniz. Yerli ve yabancı tüm tatilciler, tatillerinin ilk andan itibaren iyi geçmesini istemekte ve ulaşım için çeşitli aktarma yöntemlerini kullanmak istememektedir. Bunun için transfer firmaları en iyi hizmetleri sunuyorlar.

Kumluca Transfer

Kumluca, Antalya havalimanı ve şehir merkezine 90 km mesafede bulunmaktadır. Antalya havalimanı Kumluca transfer hizmetlerinde yolculuklar ortalama bir saat sürmektedir. Kumluca ilçesi turizm açısında tercih edilen bir yerdir ve 30 km uzunluğundaki sahillerinde çok sayıda otel ve pansiyon türü yerler bulunmaktadır. Sahilde bulunan otellere ulaşmak ya da tatil sonrası otelden havalimanına ulaşmak için transfer seçenekleri değerlendiriliyor. Diğer ulaşım alternatiflerinde misafirler birden fazla araç aktarması yapmak zorundadır ve bu onlar için zaman kaybı ve yorucu olacaktır.

Transfer Araçları

Antalya havalimanı Kumluca transfer işlemlerinde kullanılan araçlar, yolcu sayısına göre belirleniyor. Firmalar ile görüşen misafirler, birlikte yolculuk yapacakların kişilerin sayısı ve durumuna göre transfer araçları arasından seçim yapıyorlar.

Firmalar tarafından sunulan araç seçenekleri şöyledir;

  • 1 -4 kişilik araçlar
  • 5 – 6 kişilik araçlar
  • 7 – 8 kişilik araçlar
  • 9 – 14 kişilik araçlar

Yolcu sayısı kapasitesine göre araçları kullanma ücretleri farklıdır. Ancak yolcu sayısı arttıkça kişi başı ödenecek ücret düşecektir. Ulaşım sorunu yaşamak istemeyenler, transfer rezervasyonlarını çift yönlü yapar ve otele gidiş ve otelden ayrılarak havalimanına gelişlerini hiç beklemeden zamanında gerçekleştirirler.

Kumluca Otelleri

Yerli ve yabancı turistler, Kumluca otellerinde rezervasyon yaparken, isterlerse otelden transfer hizmetlerini de talep edebiliyorlar. Oteller Antalya havalimanı ve diğer yerler arasındaki ulaşımların sağlanması için farklı transfer firmaları ile birlikte çalışmaktadır. Kendi müşterilerinin güvenli şekilde yolculuk yapmasını isterler ve tüm müşterilerini en iyi firmalara yönlendirirler.

Kişilerin talebine göre Antalya havalimanına iniş yaptıklarında karşılanmalarını sağlar ve seyahatlerini yapacakları araçların kapı kendilerini beklemesini sağlarlar. Dönüş yolculukları için transfer aracı otelden yolcuyu alır ve gecikme olmadan uçuş saatinden önce havalimanına ulaştırır. Bu hizmetler sayesinde yolcu zaman kaybetmemiş ve uçağı kaçırma riski yaşamamış olur.

Lüks Araçlar

Havalimanı ile otel arasındaki yolculuklarında lüks transfer hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, lüks araçları seçebiliyor. Firmalar bünyesinde, otomobil ve diğer araç sınıflarında lüks seçenekler bulunuyor. Rezervasyon yapmadan önce firmaların, web sitelerinden, araç türlerini görebilir, verdikleri hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Konforlu yolculuk sağlayabilmek için lüks araçlar yeni model ve bakımlı araçlardan seçiliyor.

Konforlu Yolculuk

Antalya havalimanı ile Kumluca arasında yapacağınız yolculuklarınızda, konforu yaşayabilirsiniz. Transfer firmaları, yolcuların konforu için vip araçları ve lüks araçlarında özel tasarımlar yaptırıyor. Bu tasarımlar sayesinde tüm yolcular, evlerindeki gibi rahat ederek istedikleri yere güvenli bir şekilde ulaşabilecektir. Vip araçlarda, yolculara özel içecek dolapları ve televizyon gibi donanımlar bulunuyor. Sürücülerin tamamı belirli eğitimlerden geçmiş deneyimli kişilerdir.

Antalya Havalimanı Adrasan TransferAntalya Havalimanı Konya Transfer

Related posts

REZERVASYON YAP

Bir sonraki etkinliğiniz veya partiniz için online rezervasyon yapın

KATEGORİLER
hello.

Arayın