Antalya Havalimanı Mahmutlar Transfer

Vip SZY > Transfer Hizmeti > Antalya Havalimanı Mahmutlar Transfer
Antalya Havalimanı Mahmutlar Transfer

Akdeniz sahillerinde 12 ay boyunca Antalya havalimanı Mahmutlar transfer turizmin aktif olduğu yerlerden birisi Alanya Mahmutlar beldesidir. Bu bölgede, çok sayıda yabancı mülk sahibi olmuş ve her sezon Avrupalı turistler ile Rus turistler yoğun bir şekilde gelmektedir. Antalya’ya uçak ile gelenler, Mahmutlar bölgesindeki evlerine ya da otellere ulaşımlarını, transfer firmaları aracılığı ilen konforlu olarak sağlıyorlar. Antalya havalimanı Mahmutlar transfer hizmetlerini alabileceğiniz çok sayıda firma bulunmaktadır. Tüm firmalar, yolcuların talebini karşılamak için farklı araç türleri bulundurmakta ve deneyimli elemanları ile hizmet vermektedir.

Seyahat Seçenekleri

Antalya havalimanı Mahmutlar transfer hizmetleri ile esnek seyahat çözümleri oluşturabilirsiniz. Firmalar ile görüşerek rezervasyonunuzu hemen yaptırabilir, uygun fiyat seçenekleri ile ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Seyahat seçenekleri için fiyatına göre araç türü seçimi yapabiliyorsunuz;

  • Shuttle araçlar ile ekonomik seyahat
  • Standart araçlar ile özel transfer
  • Vip araçlar ile konforlu özel transfer

Bu seçeneklerden istediğinizi seçebiliyor ve Antalya havalimanı – Mahmutlar, Mahmutlar – Antalya havalimanı arası ulaşımını kolay, güvenli ve konforlu gerçekleştirebiliyorsunuz. Hizmet alacağınız firmalardan, hizmet türleri ile ilgili detaylı bilgi alabiliyorsunuz.

Mahmutlar – Alanya Transferi

Antalya havalimanı Mahmutlar transfer hizmetlerinden faydalanırken, günü birlik gezileriniz içinde transfer rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz. Alanya eğlencenin merkezi olduğu için Mahmutlar’daki otelinizden Alanya’ya günü birlik geziler yapabilirsiniz. Bu gezilerinizin planlı olması için transfer hizmeti alabiliyor ve belirlenen zamanda ulaşım hizmetlerinin verilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Mahmutlar bölgesinde tatil yaparken, yakın bölgeler olan ve görülmesi gereken yerlerden Dim Çayı, Damlataş Mağarası, Alanya kalesi, köprülü kanyonu önemli yerlerdir. Antalya vip transfer havalimanı ile Mahmutlar bölgesindeki tüm otellere transfer hizmetleri karşılıklı olarak vardır. Güvenli transfer hizmet süresi iki saatten fazla sürebilmektedir. Bu süre içerisinde yolcuların rahat edebilmesini sağlamak için tüm araçların bakımlı ve konforlu olmasına özen gösteriyorlar.

Mahmutlar Transfer Fiyatları

Antalya havalimanından Mahmutlar’daki oteller arasında verilen transfer hizmetlerinin fiyatları araç türü ve kişi başı seçeneklerine göre değişmektedir. Express shuttle transfer hizmetlerinde kişi başı ücret 55 TL, 1 ya da 2 kişi özel araç transferleri 265 TL olarak belirlenmiştir. Özel araç transferlerinde kişi sayısı arttıkça fiyatlar daha az artış göstermekte ve ulaşım daha ekonomik gelmektedir. 8 ile 13 kişi arasındaki yolcu taşıma özel araçlar ile yapıldığında toplam fiyat 350 TL olacak ve kişi başı maliyet daha düşük olacaktır.

Mahmutlar Plajları

Mahmutlar sahilleri boydan boya kumdur ve tüm plajları birbirinden güzeldir. 12 ay turizm hareketliliği bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turist sayısının her dönem çok olması, transfer hizmetlerinin kesintisiz devam etmesini sağlamaktadır. Akdeniz’in temiz ve sıcak suyu, Toros dağlarının eşsiz görüntüleri insanları huzurlu bir tatil için bu bölgeye çekmektedir. Mahmutlar otelleri için özel transfer programları yapılmaktadır.

Erken Rezervasyon

İyi ve ekonomik bir tatil için otel rezervasyonlarını aylar öncesinden yaparsınız. Antalya havalimanı ile konaklayacağınız otel arasında sorunsuz ulaşım sağlayabilmek için transfer rezervasyonlarınızı uçak saatinden en az bir gün önce yapmanız sizlere avantaj kazandıracaktır. Transfer firmaları, uçak saatlerine göre araçlarını sürücüleri ile birlikte hazır edecek ve uçağın iniş saatinde havalimanında hazır olacaktır. Çıkışta sizleri karşılayacak ve gideceğiniz yere ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

 

Antalya Havalimanı Okurcalar TransferAntalya Havalimanı Liman Transfer

Related posts

REZERVASYON YAP

Bir sonraki etkinliğiniz veya partiniz için online rezervasyon yapın

KATEGORİLER
hello.

Arayın